Background

wild & gevogelte

Afhankelijk van het seizoen, voeren wij ook een aantal wildproducten.In de wintermaanden en rond de feestdagen is er veel meer vraag dan in de rest van het jaar. Wij raden aan om wild & gevogelte van tevoren te bestellen, om een eventuele teleurstelling te voorkomen.

Het assortiment is zeer groot en maakt dat we niet alles in één keer kunnen voeren.

Een belangrijk informatie punt is dat de prijzen ook voor het grootste gedeelte van het jaar een richtprijs is. Hoe schaarser het wild, hoe hoger de prijs wordt.

Meer informatie of iets bestellen? Neem contact met ons op.

Kalkoen

  • Kalkoenen verkrijgbaar tussen 2,5 tot 13 kilo per stuk
  • Gevulde kalkoen (kant en klaar, zonder borstbeen) met kipgehakt, tutti frutti, rode wijn, pistache nootjes, cranberrycompote, rozijnen, cashews.
  • Kalkoen tournedo’s (a 120 gram)
  • Kalkoenfilet/ haas/ biefstuk
  • Kalkoengebraad in braadzak (kalkoenfilet in plakken met heerlijke saus)
  • Kalkoendijen
  • Kalkoendijen ovenklaar, gemarineerd met gemengde stoofgroenten
  • Kalkoen drumsticks
  • Kalkoen poten

Exotisch wild

  • Bizon biefstuk
  • Bizon striploin entrecote
  • Krokodil tournedos
  • Krokodil goulashvlees

Eend

  • Hele wilde eend, eventueel voor u ook gesplitst en uitgebeend, zodat u zowel de filet als de poten krijgt en schoongemaakt.
  • Wilde eendenfilet
  • Veluwse eendenborstfilet
  • Eendenrollade (circa 1 kilo)
  • Eendenleverpaté
  • Eendenvet / Graisse de Canard (per 550 gram)
  • Gemeste eendenlever (per 500 gram)
  • Gerookte eendenborst
  • Geconfijte eendenpoten
  • Pekingeend (circa 1,7 kilo)

Konijn

  • Konijnen achterboutjes
  • Tam konijn (circa 1 kilo)
  • Wild konijn (circa 900 gram)
  • Konijnrugfilet

gans

  • Tamme gans (circa 4,2 kilo)
  • Wilde gans  (circa 1,5 tot 2 kilo)
  • Ganzenlever (circa 500 gram)
  • Ganzenvet (pot 320 gram)
  • Ganzenfilet zonder vel

fazant

  • Fazant hen (circa 700 gram)
  • Fazant haan (circa 800 gram)
  • Fazant filet (circa 2x 125 gram)

parelhoen

  • Parelhoen (circa 1 kilo), eventueel gesplitst en uitgebeend, zodat u zowel de filet als de poten krijgt en schoongemaakt.
  • Parelhoenfilet
  • Parelhoenbout
  • Parelhoenfilet Supreme

zwijn

  • Wild zwijn rack
  • Zwijnsbiefstuk
  • Zwijnsrug met been (circa 3 tot 7 kilo)
  • Zwijnsbout met been (circa 3 tot 5 kilo)
  • Zwijnsfilet
  • Zwijns goulashvlees

hert

  • Hertenbiefstuk
  • Herten racks
  • Herten sucade
  • Hertenrugfilet
  • Hertenhaasjes
  • Hertenrollade

haas

  • Haas
  • Hazenrugfilet
  • Hazenrug
  • Hazenbout
  • Hazen goulashvlees
  • Hazenpeper kant en klaar

ree

  • Reebiefstuk
  • Reebout met been
  • Reerug met been
  • Reefilet

overig wild

  • Wild gourmetschotel
  • Kangoeroebiefstuk
  • Springbokbiefstuk
  • Patrijs
  • Wilde duif (circa 300 gram)
  • Kwartels
  • Kwarteieren (per 18 stuks)
  • Wildpoulet
  • Wild botten
  • Wildbouillon

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.